Boot huren Kroatie?  Charter een jacht in Kroatie of huur een boot met schipper in Kroatië bij istra-yacht-gastro.eu.

Ons Jacht ANIMA MARIS heeft een make-over gekregen begin 2023. Met zijn Uniek design en de luxe afwerking waar Fransen en Italianen om bekend zijn, reist u in stijl over de Adriatische zeeën.

Met zijn 1.000 PK sterke motoren halen wij gezwind een maximale snelheid van 32 knopen en ligt onze kruissnelheid bijzonder hoog voor zulk een schip” en dit rond de 15 knopen.
Met zijn trimmers en flaps kunnen wij zelfs bij zware zee nog doorvaren.

Boot huren Kroatie via Istra Yacht Gastro

Het prachtige land Kroatië is misschien wel een van de meest gewilde Europese bestemmingen voor een zeilvakantie, en met goede reden! Deze Adriatische parel is de thuisbasis van meer dan 1000 eilanden en prachtige landschappen met zandstranden, ruige bergen en dichte bossen. Er zijn zoveel plekken te zien en met een zeilvakantie in Kroatië kunt u ze allemaal zien. Vaar door de regio Dalmatië en bekijk Split, de op één na grootste stad van Kroatië, evenals naburige eilanden zoals Brač, Hvar, Lastovo, Trogir en Vis. Fans van Game of Thrones kunnen hun hart ophalen aan de middeleeuwse stad Dubrovnik, waarvan veel in de beroemde serie voorkomt.

Maar Kroatië is zoveel meer dan alleen Dalmatië! Istrië, in het noorden, is weliswaar een minder bekende regio, maar biedt een schat aan rijkdommen. Verken de Brijuni-eilanden en ontdek de prachtige Romeinse overblijfselen van Pula, Poreč of Rovinj. Het schiereiland Istrië ligt recht tegenover Venetië en als u tijd hebt, kunt u er zelfs naartoe gaan! Met een zeilvakantie in Kroatië zijn de mogelijkheden eindeloos, waar wacht u nog op? Plan uw zeilvakantie in Kroatië en beleef de vakantie van uw leven.

Prijzen en informatie over het huren van een boot in Dalmatië, Kroatië

Boot huren Kroatie

Houd er rekening mee dat de prijzen in het hoogseizoen voor een Boot huren Dalmatie stijgen door de grote vraag. In Kroatië is het hoogseizoen van juni tot eind september. Als u van plan bent om Dalmatië in de zomer te bezoeken, raden wij u aan om twee maanden van tevoren ons te contacteren voor een Boot huren Dalmatie. Zo weet u zeker dat onze beste boot voor beschikbaar zal zijn.

Onze Crew

De eigenaars van Boot huren Kroatie zijn Dirk & Fabiana, ze hebben elkaar jaren geleden gevonden door de passie voor gastronomie en de nieuwsgierigheid naar culinaire ontdekkingen.

Fabiana als eigenares van een door de Guide Michelin en Gault Millau hoog genomineerde restaurant, is natuurlijk de stuwende kracht achter alles wat met gastronomie te maken heeft. Dirk als kapitein aan boord en als echte Bourgondiër, kan best als hobbykok zijn bijdrage leveren en zeker als het gaat om de keuze van bijhorende wijnen.

Naast hun gezamenlijke passie voor gastronomie, delen zij hun liefde voor de zee en het varen. Met dit luxe Yacht, de naam zegt het zelf “PRESTIGE by JEANNEAU”,
willen zij hun kennis en ervaringen delen met mensen die willen relaxen en rustig in stijl willen genieten van zon, zee, water, natuur en gastronomie.

Daarom, na jarenlange ervaring met motorboten en zeiljacht, heeft Dirk nu gekozen om deze bocht naar supercomfort en 1000 pk power te maken.

Inderdaad heeft hij besloten, om het vaste land achterwege te laten en zijn hobby en passie te delen met fijne mensen die zelf een nieuwe ontdekking en een bijkomend level in hun leven willen ervaren.

Dirk van Boot huren Kroatie zal U meenemen naar prachtige verdoken baaien en aanlegplaatsjes, fantastische top restaurants maar ook typische lokale romantische plaatsen waar nog echt speciaal voor U met liefde en passie, “food” zal klaargemaakt worden op traditionele wijze. De eilandbewoners hebben onvoorstelbare lekkernijen en dit met de kunde en kennis van Fabiana erbij, is het een echte culinaire ontdekkingstocht.

Wij van BBoot huren Kroatie verwachten U aan boord en samen zullen wij uw bestemming “op maat” met U vastleggen

Sportief ? Wij zorgen voor het nodige snorkel materiaal en SUP’s(2) want dagelijks zal er in een baai aangelegd worden waar U kunt zwemmen en snorkelen en zult genieten van het heldere water in de mooiste baaien van de Adriatische zee.

Wanneer een boot huren in Kroatië?

De beste tijd om een boot te huren in Kroatië is tussen mei en september, wanneer u warme temperaturen en weinig tot geen neerslag heeft. Voor het warmste weer kunt u het beste in juli gaan, wanneer de maximumtemperaturen 27°C bedragen. Houd er wel rekening mee dat de prijzen van jachtcharters in deze periode erg hoog zijn, omdat het dan hoogseizoen is, en dat de drukte vrij groot is. Om grotere menigtes te vermijden en wat geld te besparen, raden wij u aan de staart van het hoogseizoen te bezoeken, zoals in mei of september.

Als u echter weinig zeilervaring hebt, raden wij u aan in de zomer te zeilen, wanneer de westenwind, de Bora, sterk genoeg waait om uw schip te bewegen, maar ook kalm genoeg blijft om u te laten ontspannen, zwemmen en een unieke vakantie te beleven. Tijdens de zwoele zomernachten kunt u zelfs op het terras slapen in plaats van in de hutten en genieten van de bries en het uitzicht!

Hoogtepunten van Kroatië

Kroatië heeft 18 belangrijke zeilregio’s, met 5214 boten waaruit u kunt kiezen voor uw zeilvakantie. De favoriete zeilbestemmingen zijn te vinden rond de regio Split-Dalmatië, Zadar en Sibenik. De regio Split-Dalmatië is de ideale plek om het strand van Punta Rata te ontdekken.

Om de bezienswaardigheden van de regio Zadar te verkennen, beginnen heel wat mensen meestal hun reis vanuit Sukošan of Biograd na Moru en varen ze richting Kornati.  Als u van plan bent een boot te charteren in de regio Sibenik, beginnen de beste chartervakanties meestal vanuit Šibenik en Rogoznica. In de omgeving mag u het eiland Sustipanac niet overslaan.

Wij van Boot huren Kroatie  verwachten U aan boord voor overnachting met 2 – 4 -6 personen of zelfs + 2 kinderen. Onze prijzen zijn opgemaakt voor de totale bezetting van ons jacht. Dus kom met uw familie, vrienden, zakenrelaties (max 12 pers) en geniet samen in stijl op een onverwachte en luxueuze ontspannende wijze .

NIETS hoeft u te doen. Breng uw kleding en zwempak mee en u hoeft voor de rest voor NIETS te zorgen. Wij varen U in stijl naar ettelijke prachtige locaties, baaien, strandjes en romantisch kleine typische lokale dorpjes en restaurants.

Bij Boot huren Kroatie spreken we Nederlands, on parle Français, we speak English, wir sprechen Deutsch, parliamo Italiano

Bij Boot huren Kroatie kan er een boot gehuurd worden alleen met schipper. Bij ons moet u zelf niet varen u kan zelf genieten van een zorgeloze vakantie op onze boot. Onze boot is altijd voorzien van een bemanning zodat u kunt ontspannen en de bezienswaardigheden kunt bekijken.

Zeiljachten en catamarans worden vaak als bareboat verhuurd, maar als u wilt kunt u deze jachten ook charteren met een professionele schipper. Grotere jachten kunnen alleen met bemanning worden gehuurd en bieden zowel comfort als luxe. Een motorjacht garandeert een unieke manier om de kustlijn te ontdekken en vergroot de afstand die u en uw bemanning tijdens uw jachtcharter kunnen afleggen aanzienlijk.

Kies voor de perfecte vakantie

Kroatië is een zonnige gastronomische bestemming. Het land heeft door zijn diverse landschappen een zeer gevarieerd aanbod voor de vakantieganger.
Kroatië heeft verschillende regio’s aan de kust en met de Kornati eilanden een unieke bestemming voor bootliefhebbers.
Kroatië  is een bestemming  waar bootverhuur één van de grote toeristische activiteiten is.
Boot huren Kroatie geeft u de mogelijkheid de allerbeste typische restaurants met hoog gastronomische waarde en genomineerd in Guide Michelin, Gault Millau, Jeunes restaurateurs d’ Europe te ontdekken op een unieke wijze