Dalmatia yachtcharter is een concept van istra-yacht-gastro.eu. Als u op zoek bent naar een ontspannen, comfortabele vaarvakantie, dan is een een boot huren via Dalmatia yachtcharter voor u de perfecte keuze. Een motorboot is de beste keuze voor alle snelheidsminnende mensen die van luxe en groter cruisen houden. Ontdek welke boot het meest geschikt is voor uw Dalmatia yachtcharter.

U chartert het jacht en bent ZELF volledig vrij om ZELF uw vaarroute en activiteiten te bepalen.
Wij bieden u onderstaand een voorstel van programma dat door vele van onze klanten is gekozen.
Onderstaand programma is enkel een “voorstel” maar het houdt geen verplichtingen in !

Dalmatia yachtcharter reserveren

Ons Dalmatia yachtcharter  ANIMA MARIS heeft een make-over gekregen begin 2023. Met zijn Uniek design en de luxe afwerking waar Fransen en Italianen om bekend zijn,
reist u in stijl over de Adriatische zeeën.

Met zijn 1.000 PK sterke motoren halen wij gezwind een maximale snelheid van 32 knopen en ligt onze kruissnelheid bijzonder hoog voor zulk een schip” en dit rond de 15 knopen.
Met zijn trimmers en flaps kunnen wij zelfs bij zware zee nog doorvaren.

Van de bescheiden renaissance van de Kroatische zeilsport tot de constante groei toen steeds meer mensen verliefd werden op haar sublieme eilanden en versterkte steden… wij maakten deel uit van het verhaal.

Het bedrijf Dalmatia yachtcharter dat zich exclusief op Kroatië richt, opende enkel jaren geleden zijn deuren. Ontdek de schitterende eilanden in een azuurblauwe zee. De focus van Dalmatia yachtcharter is het aanbieden van de allerbeste jachtcharter met bemanning op de Dalmatische eilanden; een spectaculaire zeespeeltuin die nooit faalt te betoveren.

Dalmatia yachtcharterWij verwachten U aan boord voor overnachting met 2 – 4 -6 personen of zelfs + 2 kinderen.
Onze prijzen zijn opgemaakt voor de totale bezetting van ons jacht.

Dus kom met uw familie, vrienden, zakenrelaties (max 12 pers) en geniet samen in stijl op een onverwachte en luxueuze ontspannende wijze .

NIETS hoeft u te doen. Breng uw kleding en zwempak mee en u hoeft voor de rest voor NIETS te zorgen.

Wij varen U in stijl naar ettelijke prachtige locaties, baaien, strandjes en romantisch kleine typische lokale dorpjes en restaurants.

Wij van Dalmatia yachtcharter spreken Nederlands, on parle Français, we speak English, wir sprechen Deutsch, parliamo Italiano

Charter een jacht in Dalmatië

De natuurlijke schoonheid van de Dalmatische kust wordt versterkt door prachtige architectonische juwelen zoals u die kunt ontdekken in Pula, Zadar, Sibenik, Trogir, Korcula, Split en de schat van de Adriatische Zee, Dubrovnik. Veel kleinere steden zijn even opvallend en betoverend en het landschap is gewoonweg opmerkelijk. Bent u klaar voor uw zeilvakantie in Dalmatië?

Dalmatië is het centrum van de grootste attracties van heel Kroatië. Ook bekend als de Dalmatische kust, kan worden verdeeld in drie regio’s: Noord-Dalmatië, waaronder Sibenik en Zadar, Midden-Dalmatië, waaronder Trogir, Split, Hvar en Brac, en tenslotte Zuid-Dalmatië, waaronder Korcula en Dubrovnik. De naam is afkomstig van het oude Dalmatische volk en werd officieel gebruikt om de regio een naam te geven toen Dalmatië werd losgekoppeld van Illyricum en als Romeinse provincie werd ingesteld (10 na Christus).

Jachtcharter routes in Dalmatië

Eenmaal Sicilië gekozen als vakantiebestemming, is de keuze van de bestemming grotendeels een kwestie van voorkeur. De opties zijn eindeloos en eindeloos mooi. U kunt kiezen tussen de Eolische archipel, de Aegadische eilanden of de Pelagie met Lampedusa en Linosa. Of zelfs Palermo, Taormina, Catania en Siracusa. En dit zijn slechts enkele van de prachtige Siciliaanse bestemmingen. Hieronder vindt u onze selectie van voorgestelde routes voor uw zeilvakantie op Sicilië.