UITSLUITEND   MOGELIJK   IN   JUNI 

resto logos
wij spreken
drankje
varen 1
varen 2
All-focus
IMG_9465 (3)

INBEGREPEN ACTIVITEITEN

1° DAG = ZONDAG ( = vaste dag !)
– 9.00 hr CHECK IN & WELCOME on board !
– Afvaart rond 10.00 >< 10.30 hr langs/tot de eilanden ILOVIC – SILBA – OLIB – PREMUDA – SKADRA – MOLAT – UGLJAN. – Onderweg heeft men zeker DOLPHIN spotting TIJDENS DE HEERLIJKE LUNCH en rond rond 15.30 hr => zoeken naar een mooie azuurblauwe beschutte baai voor overnachting “a/d ankerketting, waar dan ook kan gedoken, gesnorkeld, gezwommen en gesupt worden. Gevolgd door aperitief & DINER aan boord met kaarslicht & romantic music en aansluitend overnachting in de gereserveerde luxe kajuit

2° DAG
– Het ontbijt zal geserveerd worden als de gasten wakker zijn.
-Wij zetten onze reis verder vanuit UGLJAN met een doorsteek tegenover SUKUSAN en tussen PASMAN, naar de ingang van de wereldbekende KORNATI EILANDEN die de mooiste EILANDENGROEP TER WERELD is genoemd.
Hier kunt u snorkelen, duiken, zwemmen en GENIETEN van het kristalklare zeewater ! Gevolgd door aperitief & LUNCH * met rond 15.30 hr => zoeken van een azuurblauwe beschutte mooie baai voor overnachting “a/d ankerketting. Aansluitend aperitief aan boord en DINER in een top-restaurant aan wal op het eiland.
Aansluitend gaat u terug aan boord voor een zalige overnachting in de gereserveerde luxe kajuit

3° DAG
– Het ontbijt zal geserveerd worden als de gasten wakker zijn.
– Wij zetten onze reis verder tussen de wonderlijk mooie en unieke KORNATI EILANDEN. Bij de stops onderweg kunt u snorkelen, duiken, zwemmen en GENIETEN van het kristalklare zeewater en de visrijke baaien! Gecombineerd met aperitief & LUNCH *
– Rond 16.30 hr => aanmeren aan de gereserveerde ponton van PUNAT. Eens aangemeerd – relax quality time & mogelijkheid tot een mooie wandeling. Om 8.30 hr Aperitief aan boord en aansluitend een DINER in een top-restaurant aan wal op het eiland.
Aansluitend komt u terug aan boord voor een rustige overnachting in de gereserveerde luxe kajuit

4° DAG
– Het ontbijt zal geserveerd worden als de gasten wakker zijn.
– Wij zetten onze reis verder vanuit PUNAT naar MURTER waar u van boord kunt gaan om dit plaatsje te bezoeken. -Wij gebruiken de LUNCH in een TOP-restaurant van de bekende hoogstaande JEUNES RESTAURATEURS d’EUROPE !
Rond 17.00 hr bent u terug aan boord en wij zoeken direct een beschutte mooie baai voor de overnachting “a/d ankerketting waar u ook dan nog kunt snorkelen, duiken, zwemmen en GENIETEN van het kristalklare zeewater !
Aperitief & small late evening DINER aan boord. Relax & quality time aan boord en overnachting in de door u gereserveerde luxe kajuit

5° DAG
– Het ontbijt zal geserveerd worden als de gasten wakker zijn.
– Wij zetten onze reis verder tussen en langs de mooie KORNATI EILANDEN en stoppen een laatste maal om te genieten, te rusten, te zwemmen in de mooiste baaien van dit paradijs met “ten gepaste tijde” aperitief & laatste LUNCH *
De KAPITEIN vertrekt om 15.00 hr om “tijdig” in de late namiddag terug aan te komen in de vertrekhaven van SUKUSAN Onderweg geniet U van prachtige zichten, dolfijnspotting, af en toe een stop om te ontspannen en te zwemmen.

Bij aankomst :
 afscheidsdrink & CHECK-OUT van het Luxe Yacht

LIMITED  PROGRAMMA => KORNATI EILANDEN ALLEEN in JUNI !

INCLUSIEF:

 • Luxe motorjacht = 5 vaardagen
 • Maximale bezetting = 6 personen (of 3 KOPPELS) + bemanning.

HUUR VAN HET MOTORYACHT

 • met Kapitein en
 • met bootsman/kok en
 • met dag/nacht verblijf aan boord
 • vrij zwemmen / snorkelen / duiken & DOLPHIN spotting

OPTIE => +  GASTRO EXPERIENCE:

 • GASTRO met verblijf aan boord van het luxe yacht
  • Inclusief 4 x ONTBIJT
  • Inclusief hapjes & ALLE DRANK
  • Inclusief 5 x LUNCH aan boord
  • Inclusief 4 x DINER in een TOP genomineerde restaurant of aan boord
 • => ** Water, Frisdranken, Wijn, Bier en koffie zijn  in de prijs INBEGREPEN
 • => STERKE DRANK zoals Gin, Whisky, Vodka, etc… zijn NIET INBEGREPEN

 

DIESEL is INBEGREPEN in de prijs !