Jacht huren Istria Kroatië? Bent u op zoek naar een unieke manier om de schoonheid van de Adriatische Zee te ontdekken? Overweeg dan om een boot te huren in Istrië, Kroatië. Istrië is een prachtig schiereiland aan de westkust van Kroatië, bekend om zijn prachtige baaien, heldere zee en rijke geschiedenis

Jacht Huren  Istria: Alles wat je moet weten

Istria, gelegen in het noordwesten van Kroatië, is een prachtig gebied met vele mooie baaien, heldere zee en pittoreske dorpen. Het is dan ook niet verwonderlijk dat steeds meer mensen op zoek zijn naar de mogelijkheid om in deze regio een jacht te huren. Maar wat moet je weten voordat je dit besluit maakt? In dit artikel bespreken we alles wat belangrijk is om te weten bij het huren van een jacht in Istria.

Waarom jacht huren in Istria?

Istria is een unieke bestemming voor liefhebbers van de zee. Het gebied biedt namelijk een uitgebreid aanbod aan baaien, eilanden en plaatsen om te ankeren, waardoor er voor iedereen wel iets te vinden is. Bovendien zijn er vele leuke stadjes en dorpen waar je tijdens je vakantie kunt vertoeven, zoals Pula, Rovinj en Porec.

Welke jachten zijn beschikbaar?

Er zijn verschillende types jachten beschikbaar in Istria, variërend van kleine zeiljachten tot luxe motorjachten. Het is belangrijk om te bepalen wat je precies zoekt in een jacht, zodat je het juiste type kunt vinden. Wil je bijvoorbeeld graag zelf zeilen of liever met een motor varen? Wil je graag een groot jacht of juist een kleiner jacht voor een intiemere ervaring? Al deze factoren zijn belangrijk om in overweging te nemen bij het huren van een jacht.

Jacht huren Istria Kroatië

Waar kun je een jacht huren?

Er zijn vele bedrijven in Istria waar je een jacht kunt huren. Sommige bedrijven zijn gevestigd in de grotere steden, zoals Pula en Rovinj, terwijl andere bedrijven juist gevestigd zijn in kleinere haventjes langs de kust. Het is verstandig om te onderzoeken wat voor jou de beste optie is, afhankelijk van je verblijfsplaats en de plaatsen die je graag wilt bezoeken.

Bij istra-yacht-gastro.eu kan je een Luxe jacht huren met heel veel faciliteiten.

U chartert het jacht en bent ZELF volledig vrij om ZELF uw vaarroute en activiteiten te bepalen.
Wij bieden u onderstaand een voorstel van programma dat door vele van onze klanten is gekozen.
Onderstaand programma is enkel een “voorstel” maar het houdt geen verplichtingen in !

Ons Jacht ANIMA MARIS heeft een make-over gekregen begin 2023. Met zijn Uniek design en de luxe afwerking waar Fransen en Italianen om bekend zijn,
reist u in stijl over de Adriatische zeeën.

Met zijn 1.000 PK sterke motoren halen wij gezwind een maximale snelheid van 32 knopen en ligt onze kruissnelheid bijzonder hoog voor zulk een schip” en dit rond de 15 knopen.
Met zijn trimmers en flaps kunnen wij zelfs bij zware zee nog doorvaren.

Jacht huren Istria Kroatië

De voordelen van boot huren in Istrië

Er zijn tal van redenen waarom u zou een Jacht huren Istria Kroatië zou moeten overwegen. Hieronder staan enkele van de meest opvallende voordelen:

  • Flexibiliteit: door een boot te huren, heeft u de vrijheid om te gaan en staan waar u wilt. U kunt stoppen waar u maar wilt, zwemmen in ongerepte baaien, ankeren in prachtige baaien en uw eigen reisplan maken.
  • Intieme ervaring: door op een boot te verblijven, krijgt u een unieke en intieme ervaring van Istrië en de Adriatische Zee. U kunt dichtbij de kust varen en de prachtige baaien van dichtbij bekijken.
  • Comfort: de meeste boten die beschikbaar zijn voor verhuur in Istrië zijn volledig uitgerust en bieden comfortabele accommodatie voor u en uw reisgezelschap.

De beste plekken om te bezoeken tijdens uw bootvakantie in Istrië

Er zijn talloze prachtige plekken die u kunt bezoeken tijdens uw bootvakantie in Istrië. Hieronder staan enkele van de meest populaire bestemmingen:

  • Pula: deze historische stad is bekend om zijn indrukwekkende Romeinse arena, maar biedt ook tal van andere bezienswaardigheden, zoals het augustus-tempel en het forum.
  • Rovinj: dit prachtige vissersdorpje is een van de meest fotogenieke plaatsen in Istrië, met kleurrijke huizen, smalle straatjes en uitzicht op de Adriatische Zee.
  • Brijuni-eilanden: dit nationale park bestaat uit 14 eilanden en biedt adembenemende landschappen, inclusief kristalhelder water en een rijke flora en fauna.
  • Limski-kanaal: dit smalle kanaal biedt een adembenemend uitzicht op de bergen en is een populaire plek om te zwemmen en te ankeren.

Voor een Jacht huren Istria, contacteer ons !