PROGRAMMA 4

U chartert het jacht en bent ZELF volledig vrij om ZELF uw vaarroute en activiteiten te bepalen.
Wij bieden u onderstaand een voorstel van programma dat door vele van onze klanten is gekozen.
Onderstaand programma is enkel een “voorstel” maar het houdt geen verplichtingen in !

INBEGREPEN AKTIVITEITEN

ZATERDAG
13
DAAGSE

1° DAG
-Aankomst in de jachthaven in CITA NOVA (Novigrad) en inscheping => op zaterdag tussen 16.00 >< 17.00 hr.
U kunt naar eigen keuze *dineren in het stadje zelf met nadien de overnachting aan boord van het jacht.

ZONDAG
ISTRIË

programma 4 -1
programma 4 - 2

2° DAG
– 8.00HR ontbijt & na het ontbijt : vertrek voor een heerlijke cruise langs de mooie kustlijn van ISTRIA.
Wij varen voorbij POREC – FUNTANE en VRSAR.
– In overleg kan doorgestoken worden voor een *optionele VERSE OESTERPROEVERIJ via het supermooie LIMSKI CANAL.
– Onderweg stoppen wij in een azuurblauwe baai om u te laten verfrissen met een zwempartij of sportief optioneel te SUP-pen en/of te snorkelen.
=> U zorgt zelf voor de lunch aan boord => (frigo ter beschikking)
– Aansluitend varen wij door naar een mooie baai of haventje om te overnachten in de omgeving van => Fazana > PULA < Medulin. – U zorgt zelf voor het diner aan boord OF onze bootsman kan u ook aan wal brengen met de tender die altijd ter uw beschikking staat. U kant dan gaan genieten van top typische gerechten in een romantisch lokaal *restaurant, al dan niet genomineerd als een Michelin restaurant of een super “ Gault Millau” restaurant of een « Jeunes restaurateurs d’Europe » restaurant. Indien u dat wenst : => laat dan zeker de kapitein daags voordien reserveren ! ! !
– aansluitend retour naar het jacht en overnachting

MAANDAG
CRESS
=>
DALMATIË

programma 4 - 3

3° DAG
-Het ontbijt zal geserveerd worden als de gasten wakker zijn en dan varen wij onmiddellijk richting CRESS met de passage en oversteek van de zeestraat van Kvarner >< Rijeka. => U zorgt zoals gebruikelijk zelf voor de lunch aan boord.
– Wij gaan voor anker in een azuurblauwe baai om te ontspannen met een zwempartij of sportief optioneel te SUP-pen en/of te snorkelen.
– Daarna varen wij verder tot in ILOVICK waar wij voor het dorpje aan de ketting OF in het haventje gaan overnachten (indien plaats).
– U zorgt zelf voor het diner aan boord OF onze bootsman kan u ook aan wal brengen met de tender die altijd ter uw beschikking staat.
U kunt dan gaan genieten van typische gerechten in een romantisch typisch lokaal *restaurant.
– aansluitend retour naar het jacht en overnachting

DINSDAG

programma 4 - 44

4° DAG => aangekomen in DALMATIA
– Na het ontbijt zetten wij onze reis verder en houden af en toe halt in een mooie azuurblauwe baai om te relaxen en te ontspannen. Ondertussen zorgt u zelf voor de lunch aan boord.
In de loop van de dag varen wij langs de vele eilanden zoals:
=> SILBA – OLIB – PREMUDA – IST – SKADRA – MOLAT – VIR en ’s avonds kunt u het diner aan boord klaarmaken en tafelen aan boord en aansluitend uitrusten van de reis OF onze boatsman brengt u naar een typisch Dalmatina restaurant op het eiland UGLJAN in KAZOT MULINE . Aansluitend varen wij nog even verder tot de mooie en kalme baai van PLAZA JUSN

DALMATIA
WOENSDAG

programma 4 -4

5° DAG
-Ontbijt en vervolg van onze reis tussen en langs de prachtige unieke eilandengroepen die uniek in de wereld zijn !
– Wij varen verder langs het eiland UGLJAN en tussen de eilanden IZ en Mala RAVA via heerlijk mooie baaien waar wij alleszins gaan relaxen en ontspannen in het azuurblauwe heldere water.
=> Tijd voor uw eigenbereide lunch is voorzien.
– Wij komen aan in de namiddag in het romantische havenplaatsje DUGI OTOK waar u ‘s avonds kunt genieten van een heerlijk *Diner in een van de vele typische Dalmatina restaurantjes.
– Wij overnachten aangemeerd aan de kade in ons jacht

KORNATI EILANDEN
DONDERDAG

programma 4 -5

6° DAG
Na het ontbijt varen wij door naar de door de  UNESCO GEKLASSIFICIEERDE KORNATI EILANDEN.
Dit is een NATUURPARK waar u met de boot gelden moet betalen als “inkom – doorvaart” omdat men dit gebied in origine wil behouden.
Dit IS het mooiste vaargebied van de hele mediterrane kust en van het ganse zeegebied. Het is rondkijken, opnemen en … GENIETEN !
– Met een beetje geluk ziet u schildpadden en dolfijnen zwemmen. U kunt met open ogen zelf zwemmen tussen allerlei soorten prachtige en kleurrijke vissen !
– Deze dag varen wij via OTOK KATINA de wateren van het PARK PRIRODE TELACICA binnen waar wij aan de ketting gaan liggen om te dineren en overnachten. Ubereid hier zelf uw diner aan boord. => Gelieve daags voordien in DUGI OTOK uw aankopen voor het diner niet te vergeten doen !!!
– Aansluitend genieten wij van een heerlijke nachtrust

KORNATI
PARK
VRIJDAG

programma 4 -6
programma 4 - 7

7° DAG
Na het in een totaal stille omgeving op zee genuttigde ontbijt, vertrekken wij verder naar het hart van de KORNATI EILANDEN.
– Wij leggen aan in verschillende baaien om te zwemmen en te genieten van het uniek heldere zeewater en de wonderbaarlijke schrale maar mooie natuur. De sjirpende krekels verhogen het mediterrane eilandgevoel … hier wil niemand weg…. Daarom genieten wij van deze omgeving en overnachten dan ook aan de ketting.
Een aanrader is om reeds in de latere namiddag al te *gaan dineren in de KONOBA ANDRIJE (indien er plaats is) om u “slow” te laten verwennen met allerlei lekkere typische bereidingen van de eilandbewoners en aansluitend terug aan boord te gaan.
– S’avonds kunt u dan genieten op het achterdeck aan boord, mogelijks ook nog even zwemmen in de door ons jacht onderwater verlichte zee en aansluitend nagenieten van deze unieke rustgevende dagen. – Wij wensen u alvast een zalige nachtrust !

KORNATI PARK
ZATERDAG

FOTOPAGE 8
mensen

8° DAG
Na een verkwikkende zwempartij en het rijke ontbijt, vervolgen wij onze cruise in en langs het Nationale park van de Kornati Eilanden.
Overdag genieten wij van alle stranden, baaien, zwem mogelijkheden (met een beetje geluk tussen de dolfijnen) en de vele speciale wondermooie uitzichten. => U zorgt ook hier onderweg zelf voor de
lunch aan boord. Deze KORNATI EILANDEN worden in vele documentaires de mooiste EILANDENGROEP TER WERELD genoemd. Rond de middag verlaten wij de eilandengroep en varen door naar het meest zuidelijke punt van deze eilandenketen. Zo komen wij in de latere namiddag aan in OPAT. Daar leggen wij aan tegen de kade om te overnachten. *Het plaatselijk restaurant is “de standaard” geworden voor de eilanden !
(=> zij aanvaarden alleen cash betalingen !)

DALMATIA
ZONDAG

SONY DSC

9° DAG
Na ons ontbijt vangt de terugreis aan.
Wij varen via de eilanden op de linkerkant ZUT en rechts PASMAN.
Onderweg houden wij halt om te relaxen en te lunchen.
Op het eiland ZUT zijn talrijke gekende en goede *Konoba ’s waar u de lunch kunt gebruiken of u zorgt zelf voor de lunch aan boord.
Aansluitend varen wij door naar de vernauwing onder de ZDRELMAC brug die de eilanden PASMAN en UGLJAN met elkaar verbinden.
Wij veronderstellen, omdat u uitgebreid gelucht heeft, dat u ’s avonds een licht diner zelf aan boord zult bereiden. Mocht u alsnog een diner aan wal willen nuttigen, brengen wij u graag naar een plaatselijke typische basis Konoba in een in overleg nog te bepalen aanlegbaai.
Wij gaan overnachten aan de ketting in één van de baaien van Ugljan.

TERUGVAART
MAANDAG

einde 2

10° DAG
Wij vertrekken na het ontbijt richting ZADAR, stadje dat u echt niet mag missen bij een bezoek aan Kroatia en Dalmatia.
Wij brengen u kort na de middag tot aan het oude stadscentrum en u kunt hier tot ’s Avonds laat doorbrengen want ja….. het statdje is prachtig maar ook dit mag u niet missen als u gezellig en gastronomisch wilt tafelen ! *Restaurant FOSA is tot ver over de grenzen gekend voor hun creativiteit en unieke bereidingen.
=> Tijdig reserveren is wel de dwingende boodschap !!!
Aansluitend overnacht U terug aan boord.

DINSDAG

foto 40

11° DAG _ DINSDAG
Na ons ontbijt vertrekken wij in de richting van onze thuishaven.
Wij gaan cruisen, ontspannen en relaxen.
Plaats genoeg op het jacht om voor ieder voldoende privacy te bieden.
=> U zorgt zoals gebruikelijk onderweg voor de lunch aan boord.
In de late namiddag zal aangelegd worden “waar plaats is” en kunt u van uw eigen bereide diner aan boord genieten of wij brengen u naar een kleine eiland *Konoba voor een typische schotel.
Wij leggen aan een ketting aan om te overnachten aan boord

TERUGVAART
WOENSDAG

SONY DSC

12 ° DAG
 De kapitein vertrekt terwijl u nog slaapt.
Na uw ontbijt zal er voor de laatste keer tijd gemaakt worden om nog
eens te genieten van een mooie baai en het kristalheldere water.
Aansluitend varen wij naar de moeder jachthaven van Cita Nova waar wij in de loop van de late namiddag finaal voor u zullen aanmeren en overnachten. U kunt/mag nog aan boord overnachten maar de jachthaven heeft zelf ook een mooie accommodatie voorziening – Hotel

DONDERDAG
AANKOMST
CHECK-OUT

13° DAG
CHECK OUT indien u aan boord nog bent blijven overnachten en dit uiterlijk voor 9.30 hr want de reinigingsploeg komt om 10.00 hrr stipt

RESERVE DAG

 Deze kan volledig relax in overleg worden ingepland !!!

MAXIMUM  BEZETTING = 2 > < 6 personen  (+ 2 kinderen)

PROGRAMMA 4 – LUXE MOTORJACHT:
11 volle vaardagen &
12 overnachtingen

programma 1 - foto 5

Maximale bezetting = 6 personen + 2 kinderen (slapend in de living) + bemanning

De 3 KOPPELS slapen elk in een luxueuze kamer met moderne badkamer & WC
De 2 KINDEREN slapen op de brede luxueuze sofa in de living met douche op het achterdek.

WIJ MAKEN VOOR U EEN GEPAST  PROGRAMMA en OFFERTE OP MAAT.

Huur van het LUXE MOTORJACHT = INBEGREPEN :

– Met “welkomstdrink” en enkele “hapjes”
– Met frisdrank (=“water-cola-ice tea-fanta-fruitsap”) & koffie inbegrepen
– Met kapitein cq boatsman inbegrepen
– Met de volledige boven omschreven cruise en OESTER DEGUSTATIE inbegrepen
=> exceptioneel de met * aangeduide opties
– met DOLPHIN SPOTTING op de terugvaart
– maximaal 12 PERSONEN genodigden aan boord

Van CITA NOVA via LIMSKI CANAL tot voorbij ROVINJ en terug

prijslijst programma 4
bloemen
SONY DSC
SONY DSC

OPTIES *

 • Wij zorgen voor de LUNCH aan boord = prijs in overleg te bespreken (pasta – salades)
 • Wij zorgen voor de DINERS aan boord = aard & prijs in overleg te bespreken
 • DINER aan wal in een restaurant = door u ter plaatse te betalen
 • TENDER + buitenboordmotor = INBEGREPEN – vrij met boatsman ter beschikking
 • SUP 350 € per sup voor de 12 dagen.
 • SNORKELMATERIAAL 120 € per set voor de 12 dagen.
 • SKIPPER (Kapitein) 2000 € cash = verplicht tenzij u zelf een vaarbewijs heeft

OF    => BOATSMAN 1.000 € cash = als u zelf een vaarbewijs heeft en er GEEN SKIPPER nodig is.  De boatsman is dan enkel als  een veiligheid en gids – zekerheid aanwezig.

 • WAARBORG 1000 € cash (verplicht)
 • DIESEL onderweg & bij terugkomst ?  € (verplicht)
 • CLEANING (na check-out) 200 € (verplicht)
 • TOURIST TAKS per persoon 10 € (verplicht)
programma 1 - foto 6

1 De booking is voor ons bevestigd vanaf het ogenblik dat de klant zijn aanbetaling van 30% op de totale booking overeenkomst heeft uitgevoerd.
Het saldo voor alleen de huur van het jacht, is betaalbaar minimaal 1 week voor afvaart.
Indien een programma met overnachtingen en bezoeken geboekt is, zal dit onderdeel minimaal 30 dagen voor aankomst volledig betaald worden door de klant.

2 Ook alle andere verplichte bijdragen en betalingen zullen voldaan zijn alvorens de afvaart kan plaatsvinden, zijnde :
– toeristentaks
– waarborg
– cleaning
– en al de mogelijke OPTIES die gekozen werden bij de reservering.

3 Kinderen onder de 9 jaar zijn niet voorzien aan boord.
Als de klant toch kinderen onder de 9 jaar zal meenemen, zullen zij volledig op eigen risico en verantwoordelijkheid van de ouders reizen.
De booteigenaar noch de bemanning heeft enige aansprakelijkheid in dezer.

4 Indien de weersomstandigheden zo slecht zouden zijn dat de kapitein beslist om niet uit te varen, dan is geen restitutie mogelijk maar heeft de klant wel het recht om in overleg met de booteigenaar, een andere periode voor afvaart te kiezen.
Indien de klant verkiest om die periode toch aan boord te blijven, dan vervalt zijn recht om op een andere periode uit te varen en zal in dit geval hij ook geen recht meer hebben op enige restitutie.
Indien door omstandigheden van de klant zelf de afvaart niet mogelijk is, dan is geen restitutie mogelijk en heeft de klant ook niet het recht om een andere periode van afvaart te kiezen.
De klant heeft finaal nooit recht op restitutie van huurgelden en deze zijn ten allen tijde dan ook vast en onherroepelijk verworven door NASA KUZINA doo company.

5 Het jacht is steeds verhuurd met verplichte “SKIPPER”.
Hoe dan ook, indien de huurder over een geldig vaarbewijs beschikt, kan/mag hij het jacht ook ZONDER SKIPPER huren maar dan zal er wel een permanente BOATSMAN (rooping) aan boord zijn om bijstand te verlenen daar waar nodig is.
De skipper (HUURDER) is echter alleen en hij alleen in alle omstandigheden, verantwoordelijk voor alle en eventuele schade die zou ontstaan tijdens zijn huurperiode van het jacht.
Indien de huurder dus over een geldig vaarbewijs beschikt en hij zelf zal varen, dan zal:
– de waarborg 3.500 € in cash bedragen ipv de bovenvermelde 1.000 €.

Alle betalingen gebeuren via BANKTRANSFER aan:

NASA KUZINA doo
ANDRIJE MEDULICA 4
51000 RIJEKA / CROATIA

ERSTE BANK IBAN : HR0324020061100600483
Swift:BIC : ESBCHR22
OIB/TVA : HR47429091963

FOTOPAGE 11